Zonnebril of skibril voor een kind?

Waar geef jij de voorkeur aan op de piste? Zonnebril of skibril? Wat is nou het best voor een kind?

Daar kunnen we heel kort in zijn. Beide! Een kind moet een skibril dragen als hij of zij in actie is op ski’s of snowboard op de piste. Tijdens het wandelen of spelen in de sneeuw is een goede zonnebril ook prima.

De kinder skibril

Als je kind de piste op gaat met ski’s of een snowboard zou ik altijd voor een echte goede skibril gaan. Deze zorgt niet alleen voor goed zicht, maar zeker ook voor bescherming van de ogen en het gezicht. De ogen worden beschermt voor de wind, de sneeuw en de zon. Het gezichtje van je kind wordt beschermt bij een mogelijke val op de piste.

Wij kunnen jullie vanuit eigen ervaring vertellen hoe belangrijk een goede skibril is voor je kinderen. Een goede skibril zit goed, blijft goed op de helm zitten en beslaat niet tot nauwelijks. En geloof mij, als ouder is het geen pretje of je kind continue aan het jammeren is omdat hij slecht ziet omdat zijn of haar skibril  steeds beslaat…. In de webshop van Chickies & Binkies vind je een mooi assortiment met skibrillen van de merken Anon en Smith voor kinderen. Deze zijn voor kinderen in één maat te bestellen, One Size Fits All!

De kinder zonnebril

Als je kinderen aan het spelen zijn op en rondom de piste kunnen ze hun gewone zonnebril op. Koop dan wel een zonnebril met de juiste UV kenmerken voor bescherming van de ogen. De weerkaatsing van de zon in de sneeuw is erg fel en slecht voor de oogjes. Voor baby’s en peuters kunnen wij de een Shadez of Babiators aanbevelen. Voor de oudere kinderen heeft Chickies & Binkies een uitgebreid aanbod.

Laatste nieuws