Brillenmode najaar 2015

Dit seizoen op zoek naar een frisse nieuwe look? Laat je door Trends in Brillen inspireren door de laatste trends van onze schitterende merkbrillen zoals Calvin Klein, Guess, Ray Ban, Silhouette, Diesel etc. Zoek direct online je nieuwe bril uit! Pas ‘m eerst online en daarna bij de opticien. Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Wij zien dit najaar vooral bordeaux rood, fijne monturen en juist hele stevige retorbrillen, ronde brillen, vintage brillen en vlinderbrillen. Om je nieuwe bril als ultieme mode accessoire aan je outfit toe te voegen presenteren wij de looks door deze te mixen met verschillende andere modetrends van dit najaar.

Het is.. Rood

Zoet, warm en prettige kleuren. Voor de vrouw is dé hippe bril dit najaar een rode opvallend montuur. Deze zijn inmiddels al vaak op de catwalk gespot. Maak een gewaagde indruk en combineer de rode bril met bijvoorbeeld een rode blouse.

Boyfriend brillen

Voor de inner tomboys zijn er de boyfriend brillen. De catwalk laat zien dat je een stoere boyfriend bril prima kunt combineren met een vrouwelijk jurkje. Zoek de balans tussen casual en chique.

Butterfly brillen

Trendy vlinder gevormde monturen zorgen aankomend seizoen voor een flinke dosis vintage. De vlinderbrillen kennen we uit de jaren ’30, maar ze zijn nog steeds razend populair. De omhoog staande hoeken zorgen bij velen voor een opgewekte blik.

 

Laatste nieuws